Florex Kertcentrum Debrecen - Partnereink

Partnereink

Nyomtat
PDF
naava log kicsi
 
LEVEGŐTISZTÍTÁS FELSŐFOKON!
 
 naava kicsi nvnyfal A NAAVA® természetes levegővel látja el a belső tereket.

A NAAVA egy egyedülálló intelligens levegőtisztító és párásító berendezés, ami ötvözi az intelligens technológiát, a természetet és a skandináv dizájnt. Ez egy innovatív egészségügyi fejlesztés, amelyet a levegő természetes - biológiai úton történő - tisztítására terveztek. Ezáltal nemcsak a beltéri levegő minőségét javítja, hanem a valódi természet előnyeit is a beltérbe varázsolja.
Nincs szükség többé rá, hogy összekoszolja magát, vagy a kertészt hívogassa, mivel a NAAVA automatizált, és a NAAVA Service rendszeresen karbantartja berendezését.

Miért pont a NAAVA®?
Az emberek napjuk nagy részét zárt térben töltik, elzárva a természetes levegőtől, a természettől és annak előnyeitől. Ez mind az egészségre, mind a jóllétünkre káros hatással lehet. A friss levegő és a természet hozzájárul a jobb egészséghez, a nagyobb termelékenységhez, a stresszoldáshoz és általában véve a jobb közérzetéhez.

Hogyan működik a NAAVA®?
A valódi növények a Naava szemet gyönyörködtető elemei, de a légtisztítási technológia megértéséhez érdemes kicsit közelebbről kell megnézni.
Tekintse meg magyar feliratos kisfilmünket itt:
https://www.youtube.com/watch?v=SNa9f2-AB98

NAAVA® színek és méretek: 
hófehér és garfitfekete színben elérhető, illetve vannak NAAVA One Slim néven beépíthető változatok is. A NAAVA berendezés modulásris felépítésű, ami azt jelenti, hogy minden egység zöld falként egymás mellé fűzhető.
Magasság: 138-236 cm
Szélesség: 60-100 cm

 A NAAVA® előnyei
Levegőtisztító
Párásító
Élő zöldfal
Modern, skandináv design
Teljesen automatizált és hozzá járó rendszeres karbantartás
Beépített levegőtisztító technológia
Mozgatható térelválasztó
Whiteboard

NAAVA®  információkért KATTINTS IDE! Nézd meg a honlapjukat, vagy érdeklődj munkatársainknál!

_____________________________

ÉDEN KERTCENTRUM

Debrecen, Vértesi út 1. (velünk egy udvarban)

MINDEN AMI KERTI BÚTOR!

FÁBÓL, KŐBŐL!

fa gyermekjátékok, sörpadok, árnyékolók, faházak, szerszámos kamarák, grill- és szalonnasütők, bográcsolók, kő szobrok, szökőkutak, ivókutak, kerítés elemek, kőburkolatok és lépő kövek, nádszövet

KATTINTS IDE! Nézd meg a honlapjukat!

_____________________________

KERTÉPÍTÉS Nr1

Kertépítés Gödöllő és környékén!

kertépítés, kertfenntartás, automata öntözőrendszerek telepítése, tavaszi metszés, permetezés, kerti utak kialkítása, sziklakertek és támfalak rakása, kerti sütők készítése, kerítések építése, játszóhelyek és pihenő sarkok kialakítása, burkolatok rakása: fakorong-, terméskő-, térkő burkolat

KATTINTS IDE! Nézd meg a honlapjukat!

_____________________________