Florex Kertcentrum Debrecen - Cégünkről

Cégünkről

Nyomtat
PDF

Cégbemutató:

Társaságunkat 2002-ben alapítottuk.
Kezdetben még vágott virágokkal, szobanövényekkel és ajándéktárgyakkal foglalkoztunk.
Néhány év után átköltöztünk egy nagyobb, több igényt is kiszolgáló növényházba.
Debrecen szélén lévő, régi nagybani virágcsarnok épületében és az azt körülvevő területen rendeztük be kertcentrumunkat.
Célunk, hogy a hozzánk látogató vásárlók kedvező áron és jó minőségben megtalálhassák az igényeiknek megfelelő növényeket és a hozzá tartozó kiegészítőket.
Mindehhez igyekszünk szakértelmet és kedves kiszolgálást biztosítani.
Kertészeti árudánkban a hazai növények mellett belga, holland és olasz,
közvetlen importból származó dísznövények is megtalálhatók, de számunkra kiemelten fontos az, hogy a magyar termékek előnyben részesüljenek.
Weboldalunkon szeretnénk ízelítőt kínálni a forgalmazott termékeinkből és segítséget nyújtani a növények ültetéséhez és további gondozásához, valamint pár színes ötletet adni hogyan tudja otthonát, kertjét a növények segítségével vidámabbá és hangulatosabbá varázsolni.

Kínálatunk:

 • kültéri növények:
  örökzöld- és lombhullató fák és cserjék, növénykülönlegességek, alakfák, sziklakerti évelők, egynyári virágzó növények, gyümölcsfák, vízi növények, bonsai különlegességek, oltványok, törpe örökzöldek, bambuszok, trópusi- és mediterrán növények (konténeres, földlabdás és szabadgyökeres változatban is)
 • beltéri növények:
  mindenféle szobában is tartható trópusi-, mediterrán- virágzó- és levéldísznövények
 • kaspók, kosarak:
  beltéri és kültéri fagyálló kaspókkal és kerámiákkal; valamint kosarakkal egyaránt nagy választékban rendelkezünk, akár extra méretekben is.
 • kerti és egyéb kiegészítők:
  virágföldek, tápoldatok, műtrágyák, növénykarók, fenyő mulcsok, egyéb színes takaró mulcsok, kő őrlemények, műanyag cserepek és balkonládák, fűmagok stb.
 • száraz- és selyemvirág dekorációk